Skader

Behandling af det Hele Menneske – både fysisk og åndeligt

Skadebehandling

Hos AkuStella kan vi behandle mange forskellige former for skader og smerter. Herunder kan du se, hvad vi kan hjælpe dig med:

Når man har fået påtaget sig en skade i forbindelse med sport, kan professionel behandling være med til at hele kroppen mere effektivt. Der findes mange forskellige former for sportsskader, herunder lyskeskader og skinnebensbetændelse. Hos AkuStella kan vi hjælpe din krop og sind med at komme oven på efter en sportsskade.

Lyskeskade
En lyseskade giver smerter højt oppe ved skridtet på lårets inderside. Denne form for skade kommer som regel stille og roligt snigende. Mange er først rigtigt generet af en lyskeskade flere uger eller måneder efter, at skaden er kommet. I starten vil den derfor typisk kun give smerter i de første minutter af opvarmningen, inden man dyrker sport, og igen når kroppen er blevet kold efter træning/kamp.

Der findes flere forskellige former for lyskeskader. De mest almindelige lyskeskader er overbelastede eller delvist overrevne muskler fæstet på knoglerne i lyskeområdet. Desuden kan kraftige smerter i lysken forekomme under aktivitet i forbindelse med rifter i kanalen, som sædlederen på mænd går gennem fra bughulen og ned til pungen.

Lyskeskade kan behandles på flere forskellige måder:

 • Lægen kan operere med efterfølgende genoptræning. Denne behandling hjælper i stort set alle tilfælde, men ulempen er, at det tager mange måneder, før man er helt klar igen.
 • Et træningsprogram hos en fysioterapeut. Hjælper i de fleste tilfælde, men det kan hurtigt tage et halvt år, før man er klar til sport igen.
 • Varmebehandling, massage og lignende. Udsigterne til bedring vil med disse behandlinger ofte være endnu længere end de forrige nævnte behandlingsmåder.

Vi anbefaler et forløb med fem intensive behandlinger hos AkuStella, gerne fem dage i træk, da dette øger chancen for at opnå et tilfredsstillende resultat.


Skinnebensbetændelse

Skinnebensbetændelse er en betændelsestilstand i underbenet også kaldet skinnebenet. Skinnebensbetændelse er heldigvis en relativ nem sportsskade at behandle. Typisk vil du efter ca. fem behandlinger gerne fem dage i træk kunne mærke tydelig bedring. Skinnebensbetændelse behandles mest effektivt med akupunkturbehandlinger. Behandlingen foregår på den måde, at du vil få lagt 3-5 tynde akkupnunkturnåle i hvert skinneben. Efter ca. 30-35 min. vil nålene blive taget ud igen.

Hvad er fibromyalgi?

Fibromyalgi er en meget ubehagelig lidelse, der forårsager smerter i store dele af kroppen og udpræget træthed. Mange oplever desuden koncentrationsbesvær, bliver deprimeret samt en række andre mere eller mindre alvorlige symptomer. 

Mange læger har svært ved at diagnosticere Fibromyalgi. Først vil det nemlig være nødvendigt at udelukke andre lidelser. Herefter vil lægen skulle trykke på 18 forskellige punkter på nakke og lænd. I tilfælde hvor mere end 11 af disse punkter forekommer ekstra smertefulde ved tryk for patienten, som samtidig har oplevet problemer i mere end 3-6 måneder, vil lægen kunne stille diagnosen fibromyalgi.  

Hvordan kan det behandles?

Desværre er det samtidig en lidelse, som mange læger ikke kan behandle særlig effektivt. Du har måske selv fået at vide, at det er en lidelse, der ikke kan helbredes. Heldigvis findes der mange eksempler på, at alternative behandlingsformer har en positiv effekt på Fibromyalgi. Den mest effektive behandling mod Fibromyalgi har vist sig at være en kombination af en helt særlig form for akupunktur, mild motion og nogle kosttilskud. Dog skal man være opmærksom på, at alternative behandlinger heller ikke har kunne gøre patienter 100 % symptomfrie. Alligevel er denne form for behandling den mest effektive til dato, som har medført at mange fibromyalgi-patienter oplever langt mindre træthed og færre smerter.

Hvad er migræne?

Migræne kan være en ulidelig og smertefuld lidelse, der forårsager utallige problemer for dem, som lider af det. I Danmark lider ca. 16 % af den voksne befolkning af  migræne – det svarer til 1 ud af 7 voksne danskere. Hovedpine er den mest almindelig, men også den mest smertefulde del af at have migræne. Denne hovedpine kan være så slem, at det er svært at tænke på andet end smerten i hovedet. Samtidig kan hovedpinen medføre synsforstyrrelser, kvalme, opkast samt hukommelsestab.

Mange der lider af migræne er nødsaget til at lukke sig inde i et mørkt rum med nedrullede gardiner og en lukket dør under et migræneanfald. Desværre findes der endnu ingen kur mod migræne, men anfaldene kan oftest lindes med medicin. Dog følger der en del forskellige bivirkninger med migrænemedicin, herunder mavesår, forværret hovedpine, blodpropper, forøget risiko for dødsfald m.fl.

Hvordan kan det behandles?

Idet migræne ikke er til at helbrede, betyder det, at mange må tage migrænemedicin i årevis ofte flere gange om måneden. Dette er på sigt ikke godt for kroppen, hvorfor alternative behandlinger kan være at foretrække. Hos AkuStella kan vi tilbyde behandling med AcuNova akupunktur, hvor du kan forvente at se bedring allerede efter 5-7 behandlinger. Hvis du desværre ikke oplever bedring som følge af denne behandling, stopper vi selvfølgelig behandlingen.

 

Hvad er slidgigt i lænden?

En af de største årsager til rygsmerter er slidgigt i lænden. Dette gælder især for personer over 40 år. Slidgigt i lænden resulterer oftest i kraftige smerter lokalt i lænden. Nogle oplever dog, at smerterne stråler ned i ballerne og til tider helt ned i benene.

Slidgigt kommer sig af, at en eller flere bruskskiver i rygsøjlen revner i det yderste lag. I tilfælde hvor der kommer mange/kraftige revner, kan den inderste del presse ud på de yderste nerver, hvilket gør ondt. Når man har fået slidgigt anbefales det ikke at forblive inaktiv, men derimod at holde sig aktiv uden at overanstrenge ryggen, da det kan medvirke til at forbedre tilstanden.

Hvordan kan det behandles?

Den eneste form for medicinske behandling mod slidgigt er smertestillende medicin, der blot dæmper smerterne frem for at behandle dem. Flere oplever derimod positive resultater med alternative behandlinger. Hos AkuStella tilbyder vi behandling af slidgigt i lænden, så du forhåbentligt oplever færre smerter.

 

 

 

Hvad er en diskusprolaps?

Menneskets rygsøjle er opbygget af knogler med bruskskiver, også kaldet diskus, imellem dem. Diskus medvirker til at give øget bevægelsesfrihed i rygsøjlen, mens de samtidig fungerer som støddæmpere. Alle nerver fra hjernen til resten af kroppen løber gennem rygmarvskanalen, som går gennem hele rygsøjlen. Når der forekommer en udposning af en diskus, som trykker ind i rygmarvskanalen kaldes det en diskusprolaps.

Diskusprolaps er en lidelse, hvor der kan forekomme et eller flere af følgende symptomer:

 • Smerter lokalt i ryggen
 • Smerter som stråler ud i en arm eller et ben
 • Lammelser i muskler
 • Føleforstyrrelser i dele af en arm eller et ben
 • Manglende kontrol af afføring/vandladning
Hvordan kan det behandles?

Ofte kan smerterne forbundet med en diskusprolaps være så slemme, at selv smertestillende medicin næsten ikke hjælper. I disse tilfælde vil meget store doser være nødvendige, hvilket ikke er sundt for kroppen. Hos AkuStella kan vi tilbyde alternativ behandling med bl.a. akupunktur til behandling af diskusprolaps.

Hvad er en frossen skulder?

Frossen skulder kan være en både langvarig og smertefuld lidelse. Ifølge mange læger kan lidelsen vare mellem 1-3 år. Med alternativ behandling vil du dog kunne opleve bedring allerede efter 1-2 uger. Normalt vil en frossen skulder vise sig ved kraftige smerter i skulderen og indskrænket bevægelighed. Du vil i den sammenhæng ikke være i stand til at løfte din arm lodret op.

Hvordan kan det behandles?

Mens læger kun kan behandle med smertestillende medicin, kan fysioterapi være direkte skadeligt i de første måneder med en frossen skulder. En fysioterapeut kan dog være med til at forkorte forløbet, når først smerterne er gået i sig selv. Med alternativ behandling kan en frossen skulder behandles med akupunktur. Erfaring inden for området viser, at der helst skal opleves bedring inden for 1-2 uger, hvis denne behandlingsform har effekt.

Hvad er helvedesild?

Helvedesild er en lidelse der kommer sig af skoldkoppevirus. Når man rammes af skoldkopper bekæmper kroppens immunforsvar den forårsagne virus. Desværre nedkæmpes virussen ikke 100 %, hvorfor den stadig ligger uskadelig og inaktiv i kroppen. Dette er på normal vis ikke et problem. Bliver kroppens immunforsvar dog dårligt – hvilket typisk sker for især ældre mennesker – kan virussen blive aktiv igen, hvilket kan medføre et udbrud af helvedsild. Virussen vil her bevæge sig ud til kroppens nerveender, hvor den vil forårsage rådne og blærer i huden. Dette kan efter nogle dage udvikle sig til smerter.

I langt de fleste tilfælde vil immunforsvaret før eller siden blive stærkt nok til atter at slå virussen ned. I tilfælde hvor immunforsvaret stadig er svagt, kan smerterne dog blive kroniske og fortsætte i flere måneder eller år ad gangen. Nogle oplever i den sammenhæng at det efter nogle uger kan udvikle sig til nervebetændelse.

Hvordan kan det behandles?

Det kan være meget smertefuldt at lide af helvedesild. Læger behandler normalt kun med smertestillende medicin, hvilket ikke er en langtidsholdbar løsning for dem, der lider af kronisk helvedesild. Helvedesild kan heldigvis behandles via forskellige alternative behandlinger såsom akupunktur, der for mange resulterer i færre smerter – også dem, der har kronisk helvedesild.

 

 

 

Hvad er iskias?

Iskias er en lidelse, der betyder smerter fra lænden eller ballen, og som går helt ned i et eller begge ben. Oprindeligt blev lidelsens betegnelse brugt til at beskrive, at den nerve, der går fra lænden ned til benene (også kaldet iskiasnerven), blev klemt. I dag anvendes betegnelsen iskias til mere generelt at beskrive smerter på bagsiden eller ydersuden af et eller begge ben. Iskias kan være en ganske smertefuld lidelse, som kan resultere i føleforstyrrelser i benet, kramper, kraftnedsættelse og i allerværste fald lammelser.

Hvordan kan det behandles?

Iskias kan ikke helbredes med medicin; medicinen er blot med til at dæmpe smerterne. Hos AkuStella anbefaler vi derfor i stedet behandling med akupunktur.

 

Hvad er gigt?
Gigt er en lidelse, der bruges som en betegnelse for stort set alle former for led- og muskelsmerter. I dag kender vi til ca. 200 forskellige sygdomme under betegnelsen gigt, hvoraf de mest kendte er slidgigt (artrose) og ledegigt (artritis).

 

 

Hvordan kan det behandles?
Ved hjælp af akupunktur er det muligt at behandle mod gigtsmerter. Når der er tale om slidgigt vil det optimale resultat som følge af akupunkturbehandlinger være, at der ses en helt eller delvis genopbygning af den nedbrudte brusk. Mange der lider af gigt oplever stor fremgang efter behandling med akupunktur, men det er desværre ikke alle der kan helbredes for lidelsen.

 

Hvad er nakkesmerter?

Nakkesmerter rammer 30-50 % af alle voksne i løbet af et år i Danmark og er derfor et af de mest almindelige problemer for danskerne. I mange tilfælde vil smerterne heldigvis gå væk af sig selv, mens der i enkelte tilfælde kan være behov for behandling mod alvorlige eller langvarige nakkesmerter.

Slemme nakkesmerter kan resultere i hovedpine, smerter henover skuldrene, smerter der stråler ud i en eller begge armer, koncentrationsbesvær, problemer med at dreje hovedet, smerter der stråler ned i ryggen med mere.

Nakkesmerter kan forårsages af mange forskellige ting. Overordnet set er de mest almindelige grunde:

 • Diskusprolaps i nakken
 • Spændinger i nakkemusklerne
 • Fibromyalgi
 • Slidgigt i nakken
 • Piskesmæld

Gigtlidelser kan også medvirke til at give nakkesmerter i mere sjældne tilfælde.

Hvordan kan det behandles?
AcuNova, som er en bestemt type af akupunktur, har vist sig at være yderst virkningsfuld på mange forskellige former for nakkesmerter. Vi anbefaler derfor denne behandlingsform mod nakkesmerter.
Hvad er seneskedehindebetændelse?
Seneskedehindebetændelse er en lidelse, der typisk viser sig ved smerter i håndled og/eller ankler (både ved bevægelse og i hvile) samt varme, hævelser og ‘knitrende’ lyde, når senen bevæges.
 
 
Hvordan kan det behandles?
Seneskedehindebetændelse kan behandles på flere måder. En læge vil typisk behandle med indsprøjtninger af binyrebarkhormon, hvilket har en hurtig effekt. Desværre følger en lang række bivirkninger, og det omkringliggende væv bliver mere skrøbeligt. Det er også muligt at blive behandlet af en fysioterapeut, men det anbefales først, når smerterne er væk for at undgå et tilbagefald. Hos AkuStella har vi god erfaring med at behandle seneskedehindebetændelse med akupunktur. Vi forventer at se en bedring allerede efter 5 dages intensiv behandling.
Hvad er en tennisalbue?

Tennisalbue er en betegnelse for smerter på knoglefremspringet på albuens yderside, hvor muskler fra underarmens overside sidder fast. Typisk starter det med lokale smerter, som gradvist bliver værre og værre indtil det kan gøre ondt både nede i underarmen og oppe i overarmen. En tennisalbue kan være med til at besværliggøre hverdagen. Det kan eksempelvis gøre ondt at hælde kaffe op, bære på ting eller lignende. I slemme tilfælde kan mange dagligdagsgøremål blive helt umulige.

Hvordan kan det behandles?
Tennisalbue kan behandles med AcuNova, der er en moderne form for akupunktur, i kombination med klassisk kinesisk akupunktur. Denne behandlingsmetode har god virkning på tennisalbuer. Ved akut opståede tennisalbuer bør der være mærkbar bedring allerede i løbet af ganske få behandlinger. Typisk skal man regne med lidt flere behandlinger, hvis tennisalbuen har varet i flere måneder. Det anbefales at få 5 behandlinger i træk. Herefter burde der være en mærkbar bedring efter en uge.
Hvad er åreforkalkning?
I Danmark er en af de mest almindelige lidelser åreforkalkning. Ca. 250.000 danskere lider i dag af åreforkalkning i udpræget grad (dvs. 1 ud af 22 danskere), mens mange flere har det i en mildere grad. Lidelsen er så udbredt, at næsten alle danskere over 60 år lider af åreforkalkning på den ene eller anden måde. Åreforkalkning er en alvorlig lidelse, der forårsager ca. 1/4 af alle dødsfald i Danmark. Lidelsen er derfor årsag til langt de fleste dødsfald i Danmark.
 
Åreforkalkning kan også gå under navnet forkalkning eller arteriosklerose. Lidelsen opstår som følge af, at blodcirkulationen nedsættes eller helt stoppes i et eller flere områder i kroppen grundet en ophobning af fedtstoffer, kalk samt bindevæv i pulsårer. Åreforkalkning kan være skyld i en lang række af andre lidelser, herunder:
 • Angina Pectoris (hjertekrampe grundet åreforkalkning i blodårene til hjertemusklen)
 • Blodpropper (både i hjerte, hjerne og ben)
 • Skinnebenssår
 • Vindueskiggersyge (åreforkalkninger i benene)
Hvordan kan det behandles?
Heldigvis findes der flere behandlingsmetoder mod åreforkalkning. Den mest almindelige behandlingsform inden for alternativ behandling er akupunktur, der har vist gode resultater for mange patienter med åreforkalkning.
Hvad er virus på balancenerven?
Virus på balancenerven, også kaldet neuritis vestibularis, er en betændelsestilstand i en af kroppens balancenerver. Denne tilstand resulterer typisk i kraftig svimmelhed men kan også give kvalme med evt. opkast, hovedpine samt i visse tilfælde problemer med at fokusere synet.
 
 Hvordan kan det behandles?
Idet ingen medicin kan helbrede virus på balancenerven, råder mange læger patienter til at være tålmodige og håbe på at det til sidst vil gå over af sig selv. Med alternativ behandling behøver du dog ikke at vente. Mange med virus på balancenerven har oplevet gode resultater med behandling via moderne AcuNova akupunktur. Allerede efter 1-2 uger mærker mange bedring.
Hvad er nervebetændelse?
Neuropati, også kaldet nervebetændelse i daglig tale, er ikke én bestemt lidelse men derimod et symptom på flere forskellige lidelser. Ved nervebetændelse er nerverne i benene, armene, ansigtet eller i visse tilfælde organerne blevet skadet. Hos størstedelen starter nervebetændelse i fødderne som en følelsesløshed, der langsomt udvikler sig til en følelse af næsten at ‘gå på vat’. Hvis nervebetændelse bliver mere alvorlig, kan det give kraftigt jagende smerter i fødderne og en bemærkelsesværdig dårlig balance. Nogle oplever at det går helt op til knæene og kan angribe både underarme og hænder.  

 

Hvordan kan det behandles?
De fleste læger kan ikke afhjælpe problemet yderligere end behandling mod smerter med morfin, epilepsimedicin eller stærk psykiatrisk medicin. Et alternativ er behandlinger mod nervebetændelse hos AkuStella. Akupunkturbehandling har vist sig ganske effektiv for mange patienter med nervebetændelse. Nogle mærker allerede tydelig bedring efter 2 behandlinger. I andre tilfælde vil det tage lidt flere behandlinger, før der mærkes bedring. Behandlingen stoppes selvfølgelig, hvis der slet ingen bedring mærkes.
Hvad er uro i benene?
Uro i benene, også kaldet restless legs på engelsk, er en tilstand, der viser sig som ubehag i benene, når de holdes i ro. Mange oplever det især værst om aftenen eller om natten. Tilstandens medfølgende ubehag eller smerter vil for mange aftage eller helt forsvinde, når benene bruges aktivt. I slemme tilfælde går folk rundt natten lang for at finde ro i benene. Tilstanden medfører samtidig urolig søvn, hvor benene kommer med et spjæt hvert ca. 20-30. sekund. Det vil ofte være så slemt, at de fleste vågner af det. Folk der lider af uro i benene er derfor typisk ret trætte og uoplagte i løbet af dagen som følge af dårlig nattesøvn. I visse tilfælde kan dette desværre udvikle sig til en depression.
 
Uro i benene er i langt de fleste tilfælde forårsaget af arvelige faktorer, bivirkninger fra medicinindtag, mangel på visse mineraler og vitaminer eller som følge af bestemte sygdomme, herunder diabetes, nervebetændelse og lignende.
 
Hvordan kan det behandles?
Hos lægen vil der typisk blive taget nogle  blodprøve for at teste for jernmangel eller underskud af visse vitaminer og mineraler. Er dette ikke tilfældet vil lægen ofte anbefale, at man blot tager noget smertestillende medicin for at dæmpe smerterne og ubehaget forbundet med tilstanden. Ved at kombinere traditionel kinesisk akupunktur med moderne AcuNova akupunktur kan man dog opnå rigtig gode resultater. I mange tilfælde burde du kunne mærke tydelig bedring allerede efter 5 sammenhængende behandlinger.
 
Hvad er KOL?
KOL er en lungesygdom, der besværliggør vejrtrækning. KOL står for Kronisk Obstruktiv Lungesygdom. Lægevidenskaben betragter nemlig KOL som en kronisk sygdom, der desværre ikke kan bedres eller helbredes.
 
Symptomerne på KOL inkluderer:
 • Hoste (ofte med slim)
 • Åndenød
 • Øget træthed

Efter at have haft KOL over en længere periode kan lidelsen udvikle sig til, at åndenøden bliver mere alvorlig. I disse tilfælde vil det være svært blot at gå fra stuen til toilettet og tilbage igen.

Hvordan kan det behandles?

KOL kan alternativ behandles ved hjælp af alternativ behandling. KOL-patienter skulle gerne kunne mærke en bedring i deres hoste, åndenøden og/eller i deres gangdistance i løbet af blot 1-2 uger med behandlinger.

Hvad er menstruationssmerter?
Mange kvinder har på et tidspunkt i deres liv oplevet menstruationssmerter. Faktisk oplever en fjerdedel af alle kvinder forskellige smerter under menstruation. For nogle er disse menstruationssmerter desværre så kraftige, at det kan medføre mere end blot ondt i maven, rygsmerter og kramper i underlivet. Andre oplever også hovedpine, oppustethed, kvalme, opkastning samt diarré. Nogle oplever så kraftige menstruationssmerter, at de må melde sig syg og blive i sengen grundet smerterne. 
 
Hvordan kan det behandles?
Normalvis behandles menstruationssmerter med Panodil og varme ved underlivet. Der findes desuden en lang række af alternative behandlinger, der desværre ikke har den store effekt. Eksempelvis lyder rådene på, at man skal undgå koffein, dyrke motion eller dyrke sex. Hos AkuStella kan du modtage alternativ behandling mod menstruationssmerter, som rent faktisk har en gavnlig og mærkbar effekt på smerterne. 
Hvad er blødende tyktarmsbetændelse?
Colitis ulcerosa, også kaldet blødende tyktarmsbetændelse i daglig tale, er en betændelsestilstand i endetarmen og tyktarmen. Ved denne tilstand dannes der sår og pus i slimhinden i tarmen. tilstanden betegnes som en auto-immun lidelse, da kroppens eget immunsystem angriber tarmen i stedet for virus og bakterier.
 
De mest almindelige symptomer på blødende tyktarmsbetændelse er:
 • Smerter i amven
 • Diarré
 • Blod og slim i afføringen
 • Træthed
 • Vægttab
 • Jernmangel

Man kan sagtens lide af blødende tyktarmsbetændelse uden at have alle symptomer, da det ikke er alle, der oplever alle ovennævnte symptomer i forbindelse med tilstanden.

 
Hvordan kan det behandles?
Mange læger ser kun stærk medicin eller operation som den eneste form for behandling mod blødende tyktarmsbetændelse. Mange alternative behandlere er dog uenige i dette. Med den rette alternative behandling vil mange kunne mærke tydelig bedring allerede i løbet af 1-2 uger efter behandling.
Hvad er hikke?
Overordnet set kan der skelnes mellem tre forskellige former for hikke:
 1.  Almindelig hikke. Selvom den er lidt irriterende, er den altid kortvarig og der behøves ikke behandling mod denne type hikke.
 2. Periodisk hikke. Personer, der en gang imellem oplever hikke i mange timer eller dage ad gangen har periodisk hikke. Efter et anfald vil der typisk gå flere uger eller måneder uden hikke, hvorefter et længerevarende anfald atter vil opstå. Denne type hikke kan nemt behandles.
 3. Kronisk eller langvarig hikke. Personer, der konstant har hikke i flere år ad gangen, lider af denne type hikke. Heldigvis er denne tilstand meget sjælden. Grundet sjældenheden er findes der ikke meget viden om og erfaring med behandling af denne type, men generelt er der opnået gode resultater med behandling af kronisk eller langvarig hikke.
Hvordan kan det behandles?
Periodisk, kronisk eller langvarig hikke kan heldigvis behandles. Der er opnået mange gode resultater med behandling af disse former for hikke via akupunkturbehandlinger. Det anbefales, at man får 5 sammenhængende behandlinger på én uge for at opnå det bedste resultat.
Hvad er hjerneskade?

Når man har en hjerneskade, skyldes det, at nogle af hjernecellerne er døde eller beskadiget. Med hjerneskade skal her forstås en skade i hjernen, der har medført, at man ikke kan bruge eller styre sin krop og/eller sind ordentligt. Alle hjernens funktioner kan blive forringet efter en hjerneskade.

De mest almindelige grunde til forekomsten af en hjerneskade inkluderer:

 •  Hjerneblødning
 • Blodpropper i hjernen
 • Trafikuheld
 • Diverse hjernetraumer
 • Hjernebetændelse
Nogle af de mest almindelige symptomer som følge af en hjerneskade inkluderer:
 • Lammelser
 • Voldsom træthed
 • Synsnedsættelse
 • Personlighedsændringer
 • Nedsat hukommelse,
 • Spasmer
 • Problemer med udtale eller at huske ord
 • Føleforstyrrelser
 • Mange forskellige invaliderende tilstande 
Hvordan kan det behandles?
De fleste med en hjerneskade vil få at vide, at det vil kræve et langt og hårdt genoptræningsforløb. Med alternativ behandling såsom akupunktur kan der langt hurtigere opnås gode resultater i forbindelse med behandling af hjerneskade. Generelt ønskes det at mærkbare resultater viser sig allerede efter 1 uge med akupunkturbehandling. Typisk vil et behandlingsforløb indeholde 5 sammenhængende behandlinger på 1 uge, men der tages altid højde for den enkeltes behov.

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte AkuStella for spørgsmål eller kommentarer.