Gendai Reiki healing i området Slagelse, Kalundborg, Holbæk og Ringsted

Behandling af det Hele Menneske – både fysisk og åndeligt

Sessioner og undervisning i
Gendai Reiki healing i området Slagelse, Kalundborg, Holbæk og Ringsted

Gendai Reiki healing behandling er først og fremmest en metode til selvudvikling og healing suppleret med metoder til at blive en aktiv medskaber at sit eget liv. Hos AkuStella kan jeg både tilbyde sessioner og undervisning i Gendai Reiki healing behandling.

Gendai Reiki metoden har det hovedsigte, at det skal være jordnært, enkelt og lettilgængeligt for alle. Gennem denne proces kan alle udvikle sig til at blive en yderst kompetent og professionel healer.

Som kursist vil du allerede efter Reiki 1 kunne give healing til dig selv og ret hurtigt også til venner og familie. For at opnå det fulde udbytte og forståelse af det første niveau er det vigtigt dels at øve sig flittigt samt at sætte sig ind i teorien bag.

Kursister, som har praktiseret en anden form for Reiki healing behandling siger samstemmende, at der er meget nyt at hente via undervisning i Gendan Reiki. Bl.a. oplever mange, at de opnår en dybere forståelse, hvilket betyder en forøget kvalitet af energiarbejdet.

Jo højere niveau du opnår, jo enklere vil opgaven synes at være. Denne enkelthed handler om, at dit eget energiniveau forøges i takt med din uddannelse, dit eget engagement samt de mange gange, du har gentaget de enkelte øvelser.

Endvidere vil du få en dybere forståelse i takt med, at du igen og igen læser det teoretiske materiale – jo flere gange du læser det, jo større dybde vil du opnå.

Gendai Reiki healing behandling

Gendai Reiki healing behandling er en healingsmetode, der har fokus på helheden: Krop, sind og ånd. Metoden kan hjælpe dig til at opnå indre ro og balance, ved at fjerne negativ energi.

Gendai Reiki healing behandling kan bruges til at lindre flere forskellige problemstillinger. Med fokus på at få livsenergien til at strømme frit og uhæmmet, kan denne healingsform bruges både ved fysiske såvel som psykiske belastninger. 

Under en Gendai Reiki healing session hos mig, er klienten altid fuldt påklædt. Man ligger på briksen i rolige og afslappende omgivelser, mens jeg arbejder med at åbne for energigennemstrømning ved at lægge mine hænder på din krop. På den måde stiller jeg som healer mig selv til rådighed for dig som en kanal, hvor energien kan strømme igennem og give dig fornyet kraft. 
Alle kan lære at benytte Gendai Reiki metoden, så det er ikke noget, der kræver særlige evner. Blot en åbenhed, både når man giver og modtager. 

Gendai Reiki kan eksempelvis bruges til at afhjælpe stress, tankemylder, søvnløshed og meget andet. 

Du er altid velkommen til at kontakte mig og høre mere, hvis du vil høre om Gendai Reiki kunne være noget for dig, enten som behandling eller uddannelse.

Hold dig opdateret

AkuStella tilbyder flere forskellige ydelser inden for sundhed og spiritualitet. Jeg er altid i gang med at videreudvikle og videreuddanne mig, så jeg på bedst mulig vis kan hjælpe mine kunder.

Du er velkommen til at besøge og følge min Facebookside og følge med i mit arbejde.

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte AkuStella for spørgsmål eller kommentarer.