Priser Roskilde

BehandlingBeskrivelseVarighedPris
Akupunktur Behandling med nåle til f.eks. smertelindring, kroniske sygdomme, piskesmæld, scoliose, diskusprolaps mv. 20 minutter 275 kr.
Akupunktur første behandling Behandling med nåle til f.eks. smertelindring, kroniske sygdomme, piskesmæld, scoliose, diskusprolaps mv. 50 minutter 500 kr.
Akupunktur Behandling med nåle til f.eks. smertelindring, kroniske sygdomme, piskesmæld, scoliose, diskusprolaps mv. 5 x 20 minutter 1.240 kr. (forudbetalt)
1.125 kr. (forudbetalt) for folkepensionister og kontanthjælpsmodtagere.
Healing Healing & clairvoyance (inkl. kanalisering ved behov) 20 minutter275 kr.
Healing Healing & clairvoyance (inkl. kanalisering ved behov) 50 minutter 500 kr.
Øjenbehandling Behandling af grøn stær, tunnelsyn, AMD mv.
- 20 behandlinger i alt (2 behandlinger dagligt mandag til fredag i to uger i træk)
20 behandlinger 6.000 kr. (forudbetalt)
Gendai Reiki Healingskursus IReiki 1 er det grundlæggende niveau, som alle efterfølgende kurser bygger videre på. Om end det er grundlæggende, så indebærer det nogle fantastiske metoder til at støtte dig i din proces til egen renselse og spirituel vækst. 2 dage (weekend) 1.500 kr.
Gendai Reiki Healingskursus IIDu opnår på dette kursus en forøget styrke i din formidling af Reiki-energien og lærer mange flere metoder til at anvende Reiki-energien.
Du lærer brugen af symboler til at fremme en dyb forståelse af Reiki-energiens natur og til at udvikle energiarbejde som en kunstart. Herved får din rejse mod at blive en energimester et kraftigt løft. Du lærer fremgangsmåden til at lære at udføre healing af krop og sind, som man gjorde på Mikao Usuis tid, ved at sende energien til et udvalgt sted på kroppen. Ved symbol-arbejdet får du endvidere kraftfulde redskaber til at være medskaber af din fremtid og forløse blokeringer fra fortiden.
2 dage (weekend) 1.800 kr.
Gendai Reiki Healingskursus IIIDu får atter tre indvielser, denne gang for at integrere energien fra det fjerde symbol, Mester-symbolet, i dig. Det bevirker en stor ændring i kvaliteten af den formidlede energi, og energien bliver forfinet til at svinge i samklang med energien fra højeste kilde eller højeste dimension, om man vil. På dette niveau begynder mange at fornemme en form for følelsesmæssig sødme og et fredfyldt sind. Energien vil påvirke såvel krop som sind i retning mod at blive forbundet og forenet med lyset fra den højere dimension.
På dette niveau vil du ikke længere betragte Reiki blot som en metode. Du vil søge mod at blive forbundet med og svinge i samklang med den højere dimension, idet vibrationens vejledning og din spirituelle vækst hele tiden hæver din bevidsthed i din daglige livsførelse. Denne vibration svinger på det højeste energi niveau. Dermed vil evnen til at udføre healing og til at praktisere egen renselse undergå tydelige fremskridt, og du vil opleve, at du i større udstrækning er en aktiv medskaber af dit eget liv.
2 dage (weekend) 4.000 kr.
Gendai Reiki Healingskursus IVDette er undervisning i at uddanne Reiki Mestre (undervisere) i at udføre indvielsesprocesserne og i at instruere andre i brugen af Reiki Ho. Det er let at undervise i teknikkerne, men det er nødvendigt, at du bliver ved med at give dig hen til at fortsætte studier efter at have afsluttet kurset, da det er umuligt at videregive en ren energi blot ud fra en viden om, hvordan indvielsesprocesserne udføres.
På Gendai Reiki Center Sjælland anbefaler vi, at en nyuddannet Gendai Reiki Mester deltager på alle kurserne flere gange efter endt kursus som en aktiv medhjælp og en mulighed for at lære og vokse yderligere gennem egne observationer og efterfølgende supervision.
2 dage (weekend) 6.000 kr.
HusrensningFjernsyn, der tænder eller slukker selv, fodtrin på trappen, døre der åbner og lukker, kuldeindfald mv. Disse hændelser i hjemmet kan skyldes energier fra ånder eller aftryk fra afdøde personer, ikke nødvendigvis med tilknytning dig eller huset. Men andre gange er det ren energi, og har intet at gøre med ånder eller afdøde.
Med en udrensning af husets energier, skabes der ro og god stemning i hjemmet, samtidig med at eventuelle ånder får fred.
600 kr. i timen (udkørsel fra Roskilde)