Om AkuStella

Hvem er Jeannie?

Jeg er født i 1962, i København. Jeg bor nu i Vestsjælland sammen med min mand Ronny. Jeg har to voksne sønner, og 3 dejlige børnebørn.

Det meste af vores fritid bruger vi på at renovere vores hus, som vi håber, står færdigt til sommer. Jeg har i flere år arbejdet som specialarbejder, syerske og butiksassistent og blev i 2004 uddannet processoperatør. De senere år har jeg taget uddannelser som Gendai Reikimester, coach, stressvejleder og massør, og jeg bruger nu al min energi på akupunktur og healing.

Min baggage igennem livet

Jeg har gennem mit liv oplevet en masse ting og har i flere år slæbt rundt på en kuffert med en stor bunke af ubearbejdede oplevelser, både gode og dårlige. Jeg vil herunder dele nogle af de mindre gode oplevelser, som gennem livet har været med til at forme mig som menneske og ført mig til, hvor jeg er i dag. Jeg deler disse oplevelser med dig, ikke fordi jeg vil have, at du skal have ondt af mig, men fordi jeg ønsker, at du ved, at jeg har forståelse for dig og din situation.

Jeg har oplevet at være hjælpeløs mor med et hav af følelser og afmagt. Min ældste søn blev født 10 uger for tidligt, en oplevelse som gjorde mig utryg og bange, jeg var bekymret for hans fremtid og frustreret over ikke at have kontrollen. Efter min første graviditet oplevede jeg flere ufrivillige aborter og at miste langt henne i graviditeten. Og som teenager var min yngste søn involveret i en grim bilulykke, som endnu en gang gjorde mig utryg og bange.

Da mine drenge var unge teenagere, blev jeg skilt fra deres far, og jeg kender til følelserne og problemerne omkring delebørn.

Jeg var på min tidligere arbejdsplads vidne til en voldsom arbejdsulykke og oplevede i den forbindelse, hvordan andre folk reagerede på min reaktion, og ikke på den gode måde.

Jeg har selv været udsat for overgreb som barn. Jeg har gennem min barndom og voksentilværelse oplevet alkoholisme på tæt hold i mine omgivelser og har følt og set de dæmoner, det bringer med sig.

Der er en mening med det hele

Jeg tror selv på, at alt og alle de ting, der hænder en, har en årsag. Der er en mening med, at jeg selv har skullet igennem mange ubehagelige oplevelser. Erkendelsen af at disse oplevelser har været med til at udvikle mig og forme mig som menneske. Det gør, at jeg i dag ønsker at hjælpe andre i lignende situationer til at forstå deres eller omgivelsernes reaktioner og følelser.

“Når du er bevidst om din situation, kan du ændre på den”

Når du accepterer din baggrund og bruger det, du har været igennem, konstruktivt, kommer du som oftest stærkere ud på den anden side. For mig betyder min personlige livshistorie, at jeg som coach, massør, akupunktør, healer og clairvoyant kan sætte mig i andres sted og have forståelse for deres situation, og hvad den betyder i deres liv.