Husrensning nær Ruds Vedby og omegn

Behandling af det Hele Menneske – både fysisk og åndeligt

Fjern dårlig energi med husrensning nær Ruds Vedby og omegn

Hvis der er dårlige energier i dit hjem eller aftryk fra afdøde, kan det være nødvendigt at få renset dit hjem. Hos AkuStella tilbyder jeg husrensning nær Ruds Vedby og omegn, så du kan få ny energi i hjemmet.

Oplever du at fjernsynet tænder eller slukker selv, fodtrin på trappen, døre, der åbner og lukker, kuldeindfald mv.? Ofte skyldes det energier fra ånder eller aftryk fra afdøde personer, der ikke nødvendigvis har en tilknytning til dig eller huset. Andre gange er det ren energi, der er på spil og har derfor intet at gøre med ånder eller afdøde.

Jeg tilbyder at komme og rense dit hjem nær Ruds Vedby og omegn. Husrensningen består først og fremmest af en blanding af clairvoyance og kanalisering. Efterfølgende bruger jeg mine kompetencer inden for healing til at løfte energierne i hjemmet. På den måde kan jeg få renset dit hjem og skabt nye og opløftede energier på én gang.

Er du interesseret i at få renset hjemmet for dårlig energi? Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere eller bestille tid til husrensning udført af AkuStella.

Hold dig opdateret

AkuStella tilbyder flere forskellige ydelser inden for sundhed og spiritualitet. Jeg er altid i gang med at videreudvikle og videreuddanne mig, så jeg på bedst mulig vis kan hjælpe mine kunder.

Du er velkommen til at besøge og følge min Facebookside og følge med i mit arbejde.

Få ro og god stemning i hjemmet

Med en husrensning nær Ruds Vedby og omegn kan jeg hjælpe med at skabe eller genskabe ro og god stemning i hjemmet. Samtidig giver jeg eventuelle ånder mulighed for at få fred.

Et godt eksempel på fastlåste energier kan være som i historien beskrevet nedenfor: 

Et ægtepar skændes altid ved køkkenbordet igennem hele deres voksenliv. Ægteparret dør eller flytter fra huset, og en ny familie flytter ind. Det nye par oplever, at hver gang de befinder sig der, hvor køkkenbordet stod i gamle dage, bliver de irriterede og begynder at skændes. Er det en tilfældighed eller dårlige fastlåste energier? 

Med min hjælp kan du få fjernet dårlig energi i hjemmet og genskabt roen. Bestil tid til en husrensning allerede i dag.

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte AkuStella for spørgsmål eller kommentarer.