Undervisning i Gendai Reiki 2

Behandling af det Hele Menneske – både fysisk og åndeligt

Gendai Reiki 2

Du opnår på dette kursus en forøget styrke i din formidling af Reiki-energien og lærer mange flere metoder til af anvende Reiki-energien. Du lærer brugen af symboler til at fremme en dyb forståelse af Reiki-energiens natur og til at udvikle energiarbejde som en kunst-art. Herved får din rejse mod at blive en energi-mester et kraftigt løft. Du lærer fremgangsmåden til at lære at udføre healing af krop og sind, som man gjorde på Mikao Usui’s tid, ved at sende energien til et udvalgt sted på kroppen. Ved symbol-arbejdet får du endvidere kraftfulde redskaber til at være medskaber af din fremtid og forløse blokeringer fra fortiden.

Indholdet i store træk på Gendai Reiki 2:

  • Det grundlæggende i healing ved hjælp af symboler (forståelsen af healing med symboler og  tilhørende lyd samt anvendelse af symbolerne).
  • Indvielse til det første symbol, `symbolet for forøget kraft´- og hvordan det anvendes.
  • Indvielse til det andet symbol, `harmonisymbolet´-  og hvordan  det anvendes.
  • Indvielse til det tredje symbol, `symbolet ud over tid og rum´- og hvordan det anvendes.
  • Healing på afstand (healing-metode ved fysisk afstand mellem healer og modtager)
  • Healing rettet mod fortid (healing af traume med fokus på fortid, at rense karma)
  • Healing rettet mod fremtid ( at sende Reiki-energi til dig selv i fremtiden, idet du skaber den ønskede version af dig selv eller af en situation)
  • Traditionelle teknikker til healing fra mikao Usues tid (fjernelse af giftstoffer, navlehealing, byosen reikan ho m.fl.).
  • Meditation til egen renselse og vækst (hatsurei-ho: kombination af øvelse og meditation til spirituel vækst, metode til egen renselse, metode til aktivering på celleplan)
  • Anbefaling af, hvordan du anvender Reiki efter at have fuldført niveau 2.

Gendai Reiki 1

Reiki 1 er det grundlæggende niveau, som alle efterfølgende kurser bygger videre på og indebærer det nogle fantastiske metoder.

Gendai Reiki 3

Du får atter tre indvielser, denne gang for at integrere energien fra det fjerde symbol, Mester-symbolet, i dig.

Gendai Reiki 4

Dette er undervisning i at uddanne Reiki Mestre (undervisere) i at udføre indvielsesprocesserne og i at instruere andre i brugen af Reiki Ho.

Hold dig opdateret

AkuStella tilbyder flere forskellige ydelser inden for sundhed og spiritualitet. Jeg er altid i gang med at videreudvikle og videreuddanne mig, så jeg på bedst mulig vis kan hjælpe mine kunder.

Du er velkommen til at besøge og følge min Facebookside og følge med i mit arbejde.

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte AkuStella for spørgsmål eller kommentarer.