Kanalisering og clairvoyance i området Slagelse, Kalundborg, Holbæk og Ringsted

Behandling af det Hele Menneske – både fysisk og åndeligt

Hjælp til kanalisering og clairvoyance i området Slagelse, Kalundborg, Holbæk og Ringsted

Hos AkuStella kan jeg både hjælpe med kanalisering og clairvoyance i Ruds Vedby. Da der ofte er forvirring mellem begreberne clairvoyance og kanalisering, vil jeg her give en kort beskrivelse af de to niveauer.

Clairvoyance og kanalisering i Slagelse, Kalundborg, Holbæk og Ringsted er ofte tæt forbundet. Der er dog alligevel forskel på de to. Mens kanalisering fungerer som kanal for energier og budskaber fra det åndelige eller fra et højere plan, er clairvoyance en form for fremsynethed. Ofte benytter man sig her af kanalisering for at få svar på de spørgsmål, der stilles. Så selvom de to niveauer kan hjælpe på forskellig vis, er de alligevel nyttige i samspil med hinanden. Har du brug for hjælp til kanalisering og clairvoyance i Ruds Vedby? Hos AkuStella tilbyder jeg kanalisering og clairvoyance efter dine behov. På den måde sikrer jeg mig, at du får en god oplevelse under forløbet. Kontakt AkuStella allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Clairvoyance

I clairvoyance hentes informationen som udgangspunkt gennem clairvoyantens fortolkning af klarfølelsen eller indfølingsevnen direkte fra hjertecenteret, og der fortolkes på f.eks en situations energifelter eller personlighedens energifelter (aura). Dvs. især personlighedens følelser og tanker, samt alt det der er knyttet til personlighedens drama og udvikling (for alle såkaldte problemer, svar og muligheder på det plan ligger her i de legemer og kan fortolkes clairvoyant). Kontakt mig endelig, hvis du vil have mere information om clairvoyance i Ruds Vedby hos Akustella.

Kanalisering

Kanalisering hentes på et mere overordnet niveau, som vi kan kalde et sjælsniveau – der ikke kun er knyttet til det jordiske, men hvor der er kun lys, muligheder og kærlighed i disse sfærer. Dvs. kanaliseres der noget som ikke har samklang med dette kærlighedsplan, er det IKKE fra dette universelle sjælsniveau, og er således ofte mere indblandet med det verdslige og jordiske, personlige plan. Der er flere niveauer/frekvenser at kanaliserer fra – hvilket ofte har med kanalens “antenner” at gøre – men det vigtigste er at vi så vidt muligt er OVER det verdslige og mere personlige niveau.

Kilde: Den gyldne sol v/ Ilse Johannesen

Hold dig opdateret

AkuStella tilbyder flere forskellige ydelser inden for sundhed og spiritualitet. Jeg er altid i gang med at videreudvikle og videreuddanne mig, så jeg på bedst mulig vis kan hjælpe mine kunder.

Du er velkommen til at besøge og følge min Facebookside og følge med i mit arbejde.

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte AkuStella for spørgsmål eller kommentarer.