EFT Matrix behandling i området Slagelse, Kalundborg, Holbæk og Ringsted

Behandling af det Hele Menneske – både fysisk og åndeligt

Behandling af stress, traumer og angst med EFT Matrix Reimprinting i området Slagelse, Kalundborg, Holbæk og Ringsted

Vi udsættes alle for traumer i større eller mindre grad igennem livet, som kan medføre et behov for behandling af stress og angst. Nogle påvirker os mere end andre, og går man gennem livet uden at bearbejde dem, kan det gøre os syge af fx. depression, stress og angst.

EFT Matrix Reimprinting er en metode, der vil tage dig med på en transformerende rejse. Ved nænsomt og kærligt at dykke ned i underbevidstheden, er det med denne metode muligt at forløse gamle traumer, der uden rette opmærksomhed, kan forårsage overbelastninger af vores krop og psyke.

Eksempelvis kan negative overbevisninger skabt i et traumatisk øjeblik, fastholde dig i ukonstruktive følelser resten af livet. En traumatisk situation behøver ikke nødvendigvis være et fysisk overgreb, et trafikuheld eller lignende. Det kan være en situation, hvor du har følt dig forurettet og ikke fik sagt fra, eller en situation, hvor du ikke fik afløb for din vrede som barn eller voksen.

Den naturlige reaktion fra vores nervesystem er i den slags “stress situationer” at reagere med “freeze”, “flight” eller “fight” – og gør man ikke det, så bliver denne opspænding siddende i kroppen. Det er den, der skaber problemerne sidenhen – og det er den opspænding, der kan forløses med EFT Matrix metoden.

Hold dig opdateret

AkuStella tilbyder flere forskellige ydelser inden for sundhed og spiritualitet. Jeg er altid i gang med at videreudvikle og videreuddanne mig, så jeg på bedst mulig vis kan hjælpe mine kunder.

Du er velkommen til at besøge og følge min Facebookside og følge med i mit arbejde.

Forebyg i stedet for at behandle

EFT Matrix kan bruges både til at forebygge og behandle. Når du lærer dette værktøj at kende hos mig, vil du få redskaber til at kunne skabe mere overskud, glæde og frihed i din hverdag – resten af livet. Ved at finde hjem til dig selv vil du måske opleve, at du ikke længere behøver medicin. Dette er selvfølgelig altid en beslutning, der skal tages i samråd med din læge.

EFT Matrix metoden henvender sig til alle, og du kan få glæde af den både i det private men også i dit professionelle virke. Er du klar til at få ryddet op i de fastlåste mønstre, der stadig begrænser dig, så dette en af de mest effektive metoder.

Du er velkommen til at kontakte mig og høre mere om, hvordan vi sammen kan arbejde med lige netop din problemstilling, gennem denne metode.

Energi Psykologi Danmark

Energi Psykologi Danmark – Interviews med kursisterne.

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte AkuStella for spørgsmål eller kommentarer.