Akupunktur

Vi tilbyder flere forskellige behandlinger med akupunktur.

Sportsakupunktur

Sportsakupunktur er en kombination af muskulære, triggerpunkter og reflekspunkter. Udviklet ved Sportseducation.dk. Behandlingerne med Sportsakupunktur er effektive og eftertragtede i både erhvervslivet og i sportsverdenen.

Sportsakupunktur har en markant smertestillende effekt. Det er en effektiv metode til at aktivere og fremskynde kroppens egen helingsproces, på professionelle sportsfolk, samt til “almindelige” sene og muskel gener.

Er du usikker på om medicinske præparater er gode for dig og er du bekymret for bivirkninger af medicin, så kan Sportsakupunktur være et alternativ. Ved akupunkturbehandling frigøres en mængde regulerende stoffer som kortison og kortisol (binyrebakhormon – antiinflamatorisk), endorfiner og adrenalin. De frigøres via blodbanen til det sted i kroppen, hvor problemet og skaden findes. Der er tale om et meget effektivs behandlingssystem, som kan bruges til de fleste smerte- og betændelsesskader.

Sportsakupunktur virker på 98 % af befolkningen.

Sportsakupunktur kan gives som en del af massage, eller som selvstændig behandling.

OBS! Personer med forhøjet blodtryk, samt blødere og personer der får blodfortyndende medicin behandles under eget ansvar.

Er du bloddoner skal der gå 4 mdr. efter endt behandling før du igen må give blod.

AcuNova

Forestil dig, at du står i køkkenet og skærer morgenbrød med en skarp kniv. Pludselig smutter kniven, og du skærer dig i fingeren. Hvordan reagerer kroppen på det?

I samme øjeblik du skar dig, startede en helbredelse af fingeren. Dette sker helt automatisk – uden viljens kontrol.

Først sendes en impuls fra fingeren via det perifere nervesystem og centralnervesystemet op til hjernen. Impulsen går derpå til hypothalamus, som beregner, hvad der skal gøres, og derefter sender signalet videre til hypofysen (hypothalamus og hypofysen er hormonproducerende kirtler).

Hypofysen reagerer på signalet ved at frigøre bestemte hormoner til blodbanen.

Hormonerne i blodet bevirker, at kroppens hormonproducerende kirtler stimuleres til at producere og frigøre forskellige stoffer, herunder nogle meget vigtige smertestillende hormoner, der hedder endorfiner.

Frigørelsen af disse endorfiner bevirker, at smerten i fingeren tager af. (Du kender det måske; selvom man kommer ret alvorlig til skade, mærker man forbavsende lidt i begyndelsen).

I løbet af sekunder frigøres der samtidig en mængde helsebringende stoffer. Der sker faktisk omkring 200 processer i kroppen. Helbredelsen af fingeren starter omgående og varer kort eller lang tid afhængig af din alder, fysiske tilstand, giftstoffer, tungmetaller i kroppen osv. Denne proces sker automatisk, næsten hver gang man kommer til skade, bliver forkølet, får influenza eller løber ind i et andet helseproblem.

Desværre sker processen ikke altid på grund af forskellige faktorer som arveanlæg, stress, forgiftning, alvorlig skade, osv. osv.

Her kommer AcuNova ind i billedet.

Den væsentligste forskel på AcuNova og kinesisk akupunktur er som sagt, at AcuNova virker via hjernen og “urhjernerne”.

Erfaringen viser, at AcuNova kan hjælpe over 80 % af alle smertepatienter. Kroniske patienter godt 80 % – undtaget de patienter, der har ernæringsmangel.

Kilde: John Boel

Læs mere om vores behandlinger og priser her.