Akupunktur i området Slagelse, Kalundborg, Holbæk og Ringsted

Behandling af det Hele Menneske – både fysisk og åndeligt

AcuNova - hjælp til helingsprocessen med akupunktur i området Slagelse, Kalundborg, Holbæk og Ringsted

Forestil dig, at du står i køkkenet og skærer morgenbrød med en skarp kniv. Pludselig smutter kniven, og du skærer dig i fingeren. Hvordan reagerer kroppen på det? I samme øjeblik du skar dig, startede en helbredelse af fingeren. Dette sker oftest helt automatisk. Her kommer behandling med AcuNova ind i billedet. AcuNova hjælper nemlig kroppen med helingsprocessen, når den ikke selv kan klare det.

Først sendes en impuls fra fingeren via det perifere nervesystem og centralnervesystemet op til hjernen. Impulsen går derpå til hypothalamus, som beregner, hvad der skal gøres, og derefter sender signalet videre til hypofysen (hypothalamus og hypofysen er hormonproducerende kirtler).

Hypofysen reagerer på signalet ved at frigøre bestemte hormoner til blodbanen.

Hormonerne i blodet bevirker, at kroppens hormonproducerende kirtler stimuleres til at producere og frigøre forskellige stoffer, herunder nogle meget vigtige smertestillende hormoner, der hedder endorfiner.

Frigørelsen af disse endorfiner bevirker, at smerten i fingeren tager af. (Du kender det måske; selvom man kommer ret alvorlig til skade, mærker man forbavsende lidt i begyndelsen).

I løbet af sekunder frigøres der samtidig en mængde helsebringende stoffer. Der sker faktisk omkring 200 processer i kroppen. 

Helbredelsen af fingeren starter omgående og varer kort eller lang tid afhængig af din alder, fysiske tilstand, giftstoffer, tungmetaller i kroppen osv. 

Denne proces sker automatisk, næsten hver gang man kommer til skade, bliver forkølet, får influenza eller løber ind i et andet helseproblem.

Desværre sker processen ikke altid på grund af forskellige faktorer som arveanlæg, stress, forgiftning, alvorlig skade, osv. osv.

Her kommer AcuNova ind i billedet.

Den væsentligste forskel på AcuNova og kinesisk akupunktur er som sagt, at AcuNova virker via hjernen og “urhjernerne”. Det ligger dog stadig indenfor begrebet akupunktur i Slagelse, Holbæk, Kalundborg og Ringsted.

Erfaringen viser, at AcuNova kan hjælpe over 80 % af alle smertepatienter. Kroniske patienter godt 80 % – undtaget de patienter, der har ernæringsmangel.

Kilde: John Boel

Posturologi og sportsakupunktur i Ruds Vedby

Hos AkuStella kan jeg både tilbyde behandling med posturologi og sportsakupunktur i Ruds Vedby. Mens posturologi handler om beskrivelsen og behandlingen af menneskets posture, dvs. vores kropsholdning, behandler sportsakupunktur derimod en kombination af muskulære, triggerpunkter og reflekspunkter.

Hos AkuStella har jeg mulighed for at tilbyde behandling inden for både posturologi og sportsakupunktur i Ruds Vedby. Men hvad er forskellen på de to typer af behandling?

Sportsakupunktur er en behandlingsmetode, der er udviklet ved Sportseducation.dk Behandlingerne med Sportsakupunktur er effektive og eftertragtede i både erhvervslivet og i sportsverdenen.

Sportsakupunktur og akupunktur i Slagelse, Holbæk, Kalundborg og Ringsted har en markant smertestillende effekt. Det er en effektiv metode til at aktivere og fremskynde kroppens egen helingsproces på professionelle sportsfolk samt til “almindelige” sene og muskel gener. Min uddannelse gør mig til ekspert inden for sportsakupunktur, hvilket er din garanti for at modtage en korrekt udført behandling.

Er du usikker på, om medicinske præparater er gode for dig, og er du bekymret for bivirkninger af medicin, så kan sportsakupunktur være et godt alternativ. Ved akupunkturbehandlinger frigøres en mængde regulerende stoffer såsom kortison og kortisol (binyrebakhormon – antiinflamatorisk), endorfiner og adrenalin. De frigøres via blodbanen til det sted i kroppen, hvor problemet og skaden findes. Der er tale om et meget effektivt behandlingssystem, som kan bruges til de fleste smerte- og betændelsesskader.

Vidste du, at:

  • Sportsakupunktur virker på 98 % af befolkningen.
  • Sportsakupunktur kan både gives som en del af massage eller som en selvstændig behandling.

OBS! Personer med forhøjet blodtryk samt blødere og personer der får blodfortyndende medicin behandles under eget ansvar.

Behandling med posturologi beskæftiger sig med smerter og forstyrrelser i bevægeapparatet – med rygsøjlen som det største domæne, men også psykiske lidelser og dysfunktioner såsom stress, depression, dysleksi, søvnforstyrrelser og lignende.

Posturologi er en behandlingsform, der primært anvendes af læger, akupunktører, zoneterapeuter, tandlæger og fysioterapeuter. Idet jeg er uddannet inden for anatomi, fysiologi og praktisk fysiurgisk massage og akupunktur kan jeg tilbyde professionelt udført posturologi. Under alle behandlinger sørger jeg for at skabe en god og afslappet stemning, der hjælper dig med at blive afslappet og rolig. Dette er især vigtigt for at opnå det bedst mulige resultat af behandlinger, hvor der arbejdes med healing af krop og sind.

Er du bloddoner skal der gå 4 mdr. efter endt behandling før du igen må give blod.

Hold dig opdateret

AkuStella tilbyder flere forskellige ydelser inden for sundhed og spiritualitet. Jeg er altid i gang med at videreudvikle og videreuddanne mig, så jeg på bedst mulig vis kan hjælpe mine kunder.

Du er velkommen til at besøge og følge min Facebookside og følge med i mit arbejde.

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte AkuStella for spørgsmål eller kommentarer.